Aktuella omplaceringar

Här kan du annonsera om du av någon anledning inte längre kan ha kvar din chodský pes.

Kom ihåg att kontakta rasklubben igen när du hittat en bra placering för din fyrbenta vän. Skicka dina uppgifter och ev bild till inf@scpk.se

 

FODERVÄRD till tik

Chodský pes född 2017-05-20 söker fodervärd

 

foder1Det här är en möjlighet och ett tillfälle för dig som söker en nyfiken och framåt tikvalp om du bor i Skåne (eventuellt Blekinge och Halland). Du måste ha god grundläggande hundkunskap och gärna erfarenhet av arbetande hundar, gott om tid och tålamod samt träna med mjuka metoder. Trixa är en något försiktig valp som behöver lite tid på sig i nya miljöer men som är lyhörd och tycker om närhet. Hon har även en fantastisk nos – som rasen ofta har – och tycker mycket om praktiskt nosarbete. Dessutom tycker hon om olika typer av belöningslekar såsom kamp. Trixa är van vid barn och är rumsren.

 

Hon är registrerad, försäkrad och chipmärkt. Hon är förröntgad fram och bak samt att det ser bra ut.

 

Med överlåtelsen följer möjlighet till kontakt med certifierad instruktör inom SBK för handledning och utbildningsfrågor om så önskas.

 

 

Jag vill bara bli kontaktad av dig som kan erbjuda Trixa ett varaktigt och aktivt hem där hon får chansen att utvecklas till den blivande stjärna som hon är.

 

Om du vill veta mer om vad överlåtelseformen fodervärd innebär kan du gå in på SKK:s hemsida: https://www.skk.se/ och söka på ”fodervärdsavtal”.

 

Ann Olsson 0708-606150