SM ekipage 2018

 Chodsky pes på SM! Vi gratulerar våra duktiga ekipage som kvalificerat sig till SM som äger rum i Ronneby 22-26 augusti! Länk till SM här

Spark i baken & lycka till!! 

Cessna flyg med Crasty 2017[1486]1

Hundförare
Catharina Wenzel
Hund
Crasty Gaviro "Crattan"

Klubb
Söderhamn BK
Distrikt
Gävleborg

Beskriv din hund: Crattan älskar att jobba och då speciellt skogsarbetet. På lydnadsplanen kan han vara lite av en clown, och kan då hitta på egna varianter av hur saker ska utföras :-)


 

 

eva_ester

Hundförare
Eva Söderlund
Hund
Ester Gaviro

Klubb
Kungsbacka BK
Distrikt
Västra

Beskriv din hund: Esters är en arbetsvillig tjej på snart 5 år som tycker det mest är roligt. Hon trivs bäst när vi arbetar och det spelar ingen roll med vad. Det är lika roligt att göra skogs arbete som lydnad på plan. Om jag gör rätt och håller nerverna i styr så gör Ester allt för att leverera.
Detta blir hennes andra FMM, certad 2015.

Ester är utbildad tjänstehund patrull 2015 och vi är aktiva i ett insatts kompani där vi gör 4 + 4 dygn per år.
Vi är även aktiva på tävlings plan. Vi tävlar i lydnad och bruks spår samt patrull i dessa grenar är vi uppflyttade till lydnad klass 2 där vi har gjort några starter med mindre bra resultat. Bruks spår och patrull är vi uppflyttade till högre klass. Här har vi startat 2018 och fått godkänt resultat i båda grenarna.
DM patrull 2:a plats direkt kval till SM 2018 som kommer gå i Ronneby 22 till 26 augusti. Vi var också med på FMM SM 2017 där vi kom på 10:e plats av 30 startande.