top of page

Medlemsskap

banner_bli-medlem_476x295pxl[2051].jpg

Varmt välkommen att teckna medlemsskap hos oss! 

Följ nedanstående länk
https://www.brukshundklubben.se/bli-medlem

 

Där hittar ni all info om medlemsskap, priser, förmåner mm!
 

Välkommen som medlem i Svenska Chodský pesklubben!


Svenska Chodský pes klubben är en av rasklubbarna inom Svenska Brukshundklubben (SBK), som i sin tur är en specialklubb inom Svenska Kennelklubben (SKK). Det är specialklubbarna inom SKK som har avelsansvaret för hundraserna i landet. SBK har valt att delegera detta avelsansvar till sina respektive rasklubbar.
Som medlem kan du påverka rasens utveckling och delta i klubbens aktiviteter.

Så här blir du medlem i Svenska Chodský pesklubben.

För att bli medlem så fyller du i formuläret här på sidan. Om du vill bli familjemedlem måste du även ange vilket medlemsnummer som du skall kopplas till. Detta kan du ange under meddelande i formuläret.
SBK har infört att den som registreras som medlem måste lämna komplett personnummer. Utan komplett personnummer kan vi inte registrera er som medlemmar. Ditt personnummer används endast i identifikationssyfte och dessa uppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part.

Betala in din avgift på bg: 189-2140
Glöm inte att ange ditt namn och adress även på inbetalningen. Vilken avgift du skall betala framgår längre ner på sidan.

När SCPK:s medlemsansvarig har tagit emot din ansökan och avgiften har registrerats på SCPK:s konto kommer du att anmälas som ny medlem i vårt medlemsregister. Du får sedan ett mejl, till den e-post adress som du har angett i din ansökan inom 10 dagar. Ditt medlemsbevis skickas sedan ut via post ifrån SBK.  

Därefter är du medlem och får då SBK:s tidning Brukshunden. Du har även tillgång till alla de aktiviteter som Svenska Chodský pesklubben arrangerar, samt de medlemsförmåner som SBK erbjuder.
Någon månad innan utgången av ditt medlemskap så kommer först ett mejl och därefter ett brev med ett inbetalningskort att komma från SBK, som i fortsättningen sköter medlemshanteringen för ditt medlemskap. Har betalning inte inkommit under månaden efter det att medlemskapet gått ut avslutas ditt medlemskap i SCPK. Det innebär att en ny ansökan om medlemskap måste göras.


Administrera ditt medlemskap inom SBK och skriv själv ut ditt medlemsbevis.

Har du bytt adress, telefonnummer, e-postadress eller vill avsluta ditt medlemskap? Allt detta gör du själv på http://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/mina-sidor/  


Har du frågor om medlemskap kontakta SCPK:s medlemsansvarig.

Ellinor Brusell  
ellinorbrusell@gmail.com
0735-002386

bottom of page