Medlemsskap

Välkommen som medlem i Svenska Chodský pesklubben!


Svenska Chodský pes klubben är en av rasklubbarna inom Svenska Brukshundklubben (SBK), som i sin tur är en specialklubb inom Svenska Kennelklubben (SKK). Det är specialklubbarna inom SKK som har avelsansvaret för hundraserna i landet. SBK har valt att delegera detta avelsansvar till sina respektive rasklubbar.
Som medlem kan du påverka rasens utveckling och delta i klubbens aktiviteter.

Så här blir du medlem i Svenska Chodský pesklubben.

Medlem blir du via Svenska Brukshundsklubbens nya digitala formulär.

De olika medlemskapen har vi listat längre ned här på vår sida och med information om hur du går tillväga. 

Vill du ansöka om familjemedlemskap eller utlandsmedlemskap, då fyller du i och skickar in dina uppgifter via vårat formulär längre ner på denna sida. Om du vill bli familjemedlem måste du även ange vilket medlemsnummer som du skall kopplas till. Detta kan du ange under meddelande i formuläret.


SBK har infört att den som registreras som medlem måste lämna komplett personnummer. Utan komplett personnummer kan vi inte registrera er som medlemmar. Ditt personnummer används endast i identifikationssyfte och dessa uppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part.

Ditt medlemskap blir giltigt först när din betalning är registrerad hos oss.

39394007_651358701889193_369113933850397
banner_bli-medlem_476x295pxl[2051].jpg

**************************

Ordinarie medlemskap
 

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift.
 

580kr (SCPK 180kr & förbundsavgift SBK 400kr) 
 

Du registrerar ditt medlemskap direkt på Svenska brukshundsklubbens hemsida. 

https://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/teckna-medlemskap/

Medlem i flera klubbar?
 

Du kan också vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

180kr (SCPK 180kr)

Du kan välja att registrera ditt medlemskap här nedan i vårat formulär eller direkt via Svenska Brukshundsklubben hemsida

https://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/teckna-medlemskap/

**************************

Familjemedlemskap
 

Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar.
(I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

120kr (SCPK 120kr)

Kom ihåg att uppge medlemsnummer som det ska kopplas till! 
Registrera ditt medlemskap här nedan i vårat formulär

 

**************************

Utlandsmedlemskap
 

Utlandsmedlem betalar förbundsavgift på 530 kr per år plus lokal avgift. Förbundsavgiften är lite högre på grund av högre administrativa kostnader.

710kr (SCPK 180kr & förbundsavgift SBK 530kr) 

Registrera ditt medlemskap här nedan i vårat formulär!

**************************

Ungdomsmedlemskap
 

Ungdomsmedlem är 6-25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då blir du medlem i båda klubbarna till priset för en. Du får båda tidningarna Brukshunden och Hundsport och får ta del av båda klubbarnas aktiviteter. Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Brukshundklubben. Läs mer på www.shu.se.

Du registrerar ditt medlemskap direkt på Svenska brukshundsklubbens hemsida. 

https://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/teckna-medlemskap/

Betala in din avgift på bg: 189-2140 (Gäller ENDAST då du fyller i nedan formulär!)
 

Glöm inte att ange ditt namn och adress även på inbetalningen. Vilken avgift du skall betala framgår längre ner på sidan.

När SCPK:s medlemsansvarig har tagit emot din ansökan och avgiften har registrerats på SCPK:s konto kommer du att anmälas som ny medlem i vårt medlemsregister. Du får sedan ett mejl, till den e-post adress som du har angett i din ansökan inom 10 dagar. Ditt medlemsbevis skickas sedan ut via post ifrån SBK.  

Därefter är du medlem och får då SBK:s tidning Brukshunden. Du har även tillgång till alla de aktiviteter som Svenska Chodský pesklubben arrangerar, samt de medlemsförmåner som SBK erbjuder.
Någon månad innan utgången av ditt medlemskap så kommer först ett mejl och därefter ett brev med ett inbetalningskort att komma från SBK, som i fortsättningen sköter medlemshanteringen för ditt medlemskap. Har betalning inte inkommit under månaden efter det att medlemskapet gått ut avslutas ditt medlemskap i SCPK. Det innebär att en ny ansökan om medlemskap måste göras.


Administrera ditt medlemskap inom SBK och skriv själv ut ditt medlemsbevis.

Har du bytt adress, telefonnummer, e-postadress eller vill avsluta ditt medlemskap? Allt detta gör du själv på http://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/mina-sidor/  


Har du frågor om medlemskap kontakta SCPK:s medlemsansvarig.

Ellinor Brusell  
ellinorbrusell@gmail.com
0735-002386